DET DER DREV VÆRKET


Hold fast i passionen og lev hulter til bulter men forventningsfuld...

og hvad er ikke den største glæde?

Intro

Historien

Samfundet

Kunsten

Satiren

Menneskene

Bosætningen

Uforudsete

 

Universet

...fra Big Bang til Jordens urtid...


Menneskene

...fra lemurer og


Imidlertid har al denne navlebeskuelse også ledt til en passioneret interesse for at lege med de, for mig, mest interessante  hjørner af menneskelivet... lige fra dannelsen af planeten Jorden og udviklingen af Mennesket, og forløbet af deres Historie og frembringelse af Kunst samt deres forskellige måder at udvikle- og forme deres Bosætning og Bybygning, for endelig også at grine med når menneskene griner af sig selv via Satiren.


Notat vedrørende

Skabelsen

I forbindelse med søgningen af alle de gamle slægter er det kun sjældent lykkeds at komme mere end et halvt årtusinde tilbage! Men dette strejf af de historiske vidder har uvægerligt skabt en trang til at dykke dybere og dybere... ikke bare i historisk tid, men også gerne tilbage i forhistorisk tid og før dette om muligt!

Ja faktisk er det endda lykkeds at støde på  begrebet “Black Matter” eller “Sort Stof”, hvor man forestiller sig et hul i verdensrummet fyldt med sort stof som på et tidspunkt skaber det “Store Brag” eller “Big Bang”.


For sjovs skyld er der derfor også leget lidt med “Skabelsen“ som et emne blandt flere i temaafsnittet for “Passioner”.@

Begynd her 4

Begynd her 5

Begynd her 3